Tip schoonheidssalon Wageningen

Tip schoonheidssalon Wageningen

9 augustus 2019 Uit Door Redactie

Een aantal maanden geleden werd ik door een goede vriendin geadviseerd om eens contact op te nemen met schoonheidssalon Wageningen. Joke Elerie is de eigenaresse van schoonheidssalon Wageningen. Met haar ervaring kan ze ervoor zorgen dat iedereen de juiste behandeling krijgt en dat vind ik persoonlijk super belangrijk!

Joke Elerie beschikt over een uitgebreide dienstverlening. Dit omdat er voor iedereen wat anders nodig is om het gewenste resultaat te halen. Uiteraard beschikt Joke ook over de juiste papieren.

Fantastische behandelingen bij schoonheidssalon Wageningen

Indien je resultaat wilt is Joke Elerie echt een aanrader. Zo is mijn acne binnen een paar maanden zo goed als weg en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik weet daarom ook zeker dat zij jullie voor acne of andere gerelateerde behandelingen uitstekend kan helpen.

dermalife_spa

Arrangementen

Joke bied meerdere arrangementen aan. Zo kan je er terecht voor een basic beauty, optimal beauty, special beauty en een spa wellness arrangement. Je krijgt hier hartstikke veel voor terug en dat al vanaf €30,-. Wil je meer informatie over de arrangementen dan kan je haar telefonisch en per mail bereiken. Zij staat je graag te woord om jou van dienst te zijn.